Futbalový turnaj pri príležitosti 15. výročia založenia klubu FC CSSR 76 Brusel

 

Organizátor

FC CSSR 76 Brusel

Belgicko Belgicko (10 000 krajanov)

Miesto realizácie

't Complex (VUB), Brusel

Belgicko Belgicko (10 000 krajanov)

Dátum realizácie

17.6.2023

Oblasť

Informácie

 
 

Popis udalosti/akcie/projektu:

Slovenský dom v Bruseli pozýva krajanov na futbalový turnaj pri príležitosti 15. výročia založenia klubu FC CSSR 76 Brusel.

Podujatie sa bude konať v sobotu 17. júna 2023 v športovom areáli 't Complex (VUB) v bruselskej mestskej časti Ixelles. Bohatý program sa začne o 15:00 hod. a bude pokračovať až do večerných hodín.

Turnaja sa zúčastnia 4 mládežnícke a 4 športové družstvá dospelých. Po sérii vzájomných zápasov bude od 20:30 hod. nasledovať afterparty.

Klub FC ČSSR 76 vznikol v roku 2008 ako ČeskoSlovenská Spoločná Reprezentácia vo futbale, ktorá mala za cieľ združovať Slovákov a Čechov žijúcich v Bruseli. Číslo 76 odkazuje na rok 1976, v ktorom sa Československo stalo majstrom Európy vo futbale. V súčasnosti hráva tím amatérsku Bruselskú ligu, ktorú sa mu podarilo minulý rok vyhrať.

Tešíme sa, že Slováci v Belgicku majú čoraz viac možností zapájať sa do krajanských športových aktivít. Okrem futbalu, kondičných tréningov (Katarína Hricková) či jogy (MYogis Ashtanga Brussels) majú možnosť zúčastňovať sa na aktivitách nového klubu Poľana - slovenský športový a turistický klub v Belgicku.

 
Symbol

Aktuálne prebiehajúce krajanské aktivity a projekty v krajine Belgicko z oblasti Šport


Copyright © 2021 - 2024. Všetky práva vyhradené.
Záujem o pravidelný krajanský newsletter zasielajte na probstandrej@gmail.com