Predveľkonočná medzinárodná výtvarná súťaž detí - 2024

 

Miesto realizácie

Online

Taliansko Taliansko (10 000 krajanov)

Dátum realizácie

od 1.1.2024 do 29.1.2024

Oblasť

Vzdelávanie

 
 

Popis udalosti/akcie/projektu:

Milí priatelia, pozývame Vaše deti na kresliarsku a maliarsku sútaž o najkrajšiu “Pohľadnicu k Veľkej noci”, na ktorej sa môžu zúčastniť deti od 3 do 16 rokov. Ich kresby, alebo maľby, pošlite vo forme JPG, PDF, alebo WORD, na našu e-mail adresu: zkps.mi@gmail.com najneskôr do 29. januára 2024.

Nezabudnite napísať meno, priezvisko a vek dieťaťa. Najlepšie práce budú uvejnené v marcovom čísle 2024 nášho časopisu on-line SLOVENSKÉ OZVENY- ECHI SLOVACCHI a na spoločnej expozícii na Youtube.

Cari amici, invitiamo i vostri bambini ad un concorso di disegno e pittura per la più bella "Cartolina di Pasqua" a cui possono partecipare ragazzi dai 3 ai 16 anni. Inviate i loro disegni o dipinti in formato JPG, PDF o WORD al nostro indirizzo e-mail: zkps.mi@gmail.com al più tardi fino al 29 Gennaio 2024

Non dimenticate di scrivere il nome, il cognome e l‘età del bambino. I migliori lavori saranno pubblicati nel numero di Marzo 2024 nella nostra rivista on-line SLOVENSKÉ OZVENY- ECHI SLOVACCHI e nell’essposizione collettiva su Youtube.


PDF príloha


Symbol

Aktuálne prebiehajúce krajanské aktivity a projekty v krajine Taliansko z oblasti Občianska angažovanosť


Copyright © 2021 - 2024. Všetky práva vyhradené.
Záujem o pravidelný krajanský newsletter zasielajte na probstandrej@gmail.com