Pomuož šíriť slovenskje národňje novinki do Európi!

 

Organizátor

NEZARADENÉ

Slovenská republika Slovenská republika (5 000 000 krajanov)

Miesto realizácie

Online

Slovenská republika Slovenská republika (5 000 000 krajanov)

Dátum realizácie

od 1.7.2024 do 31.7.2024

Oblasť

Informácie

 

Popis udalosti/akcie/projektu:

Bezhraničná sloboda slova? Nech sa páči.

Slovak Media Monitor je mediálny watchdog, ktorý bude pomáhať chrániť slovenskú demokraciu tým, že v zahraničí zvýši povedomie o rétorike, činoch a najmä politikách slovenských predstaviteľov namierených proti princípom právneho štátu, médiám a občianskej spoločnosti. Jeho cieľom je zvýšiť medzinárodný tlak na dodržiavanie demokratických noriem na Slovensku.

Naši zahraniční partneri, spojenci a veľké, mienkotvorné médiá sa kvôli jazykovej bariére nedokážu orientovať v slovenskom mediálnom priestore – preniká k nim iba nepatrná časť našich domácich udalostí. Extrémna rétorika, vyjadrenia hraničiace s extrémizmom alebo konšpiráciami a predovšetkým politiky smerujúce k demontáži právneho štátu – to všetko zostáva do veľkej miery pre zahraničné publikum neprístupné.

Slovak Media Monitor bude denne informovať našich zahraničných partnerov a spojencov, vplyvné médiá, novinárov, expertov o stave a smerovaní demokracie, politickej diskusii a relevantných udalostiach na Slovensku. Budeme tak robiť prekladom verejných vystúpení, tlačových konferencií, komentárov, článkov, podcastov zo všetkých platforiem, sociálnych sietí slovenských politických predstaviteľov, novinárov, publicistov/komentátorov, či expertov.

Už teraz pracujeme v pilotnom režime a využívame najmodernejšie technológie, ako napríklad AI generovaný hlas “reportérky,” ktorý je na nerozoznanie od skutočného. V prípade úspešnej kampane spustíme komplexný web na doméne www.slovakmonitor.com a budeme pravidelne posielať výber najdôležitejších udalostí priamo do schránok mienkotvorných médií, medzinárodných organizácií a európskych tvorcov politík. Zároveň zvýšime svoj dosah tým, že budeme komunikovať nielen na LinkedIn a YouTube, ale aj na Facebooku a Instagrame.

 

Viac informácií:

https://donio.sk/slovak-media-monitor


Viac informácií tu


Symbol

Aktuálne prebiehajúce krajanské aktivity a projekty v krajine Slovenská republika z oblasti Občianska angažovanosť


Copyright © 2021 - 2024. Všetky práva vyhradené.
Záujem o pravidelný krajanský newsletter zasielajte na probstandrej@gmail.com